Mikron doo

Preduzeće MIKRON DOO osnovano je 1995. godine u Sirigu. Nakon 20 godina uspešnog rada u oblasti trgovine delovima za poljoprivredne i komunalne mašine, možemo se pohvaliti zavidnim brojem domaćih klijenata, odličnom saradnjom sa stranim partnerima i dobavljačima, stabilnom snabdevenošću velikog broja proizvoda koje imamo na lageru i efikasnom i brzom uslugom prema klijentima koji se uvek mogu u potpunosti osloniti na nas.

Sastavni delovi dobre usluge MIKRON doo su korisni saveti naših stručnjaka, tačna i brza isporuka, naručivanje specifičnih delova za slučaj vanrednih potreba klijenata i naša odluka da uvek na prvo mesto stavimo potrebe klijenta.

Danas desetoro zaposlenih čine uigrani tim preduzeća Mikron doo predan cilju da svaki klijent bude zadovoljan našim uslugama i u buduće sve poslove oko odabira, nabavke i distribucije rezervnih delova poljoprivrednih mašina, kombajna, programa sa traktorskim vešanjem... poveri ponovo upravo nama.

„Kvalitet na prvom mestu!“ i „Saradnja sa najboljima“ lajtmotivi su našeg načina rada.

Možemo se pohvaliti perfektno organizovanim magacinskim prostorom na preko 400 m2. Lager okvirne vrednosti preko 700.000 EUR pokriva 90% potreba naših klijenata koje možemo da ispunimo u roku od najviše 24 sata na teritoriji cele Srbije. Za vanredne situacije i specijalne potrebe klijenata robu naručujemo od naših stranih nabavljača i isporučujemo je u roku od 2 nedelje.

Sve rezervne delove na stanju isporučujemo brzom poštom, od vrata do vrata, ili ukoliko se radi o većim pošiljkama rezervnih delova koristimo naša teretna vozila i isporuku vršimo lično.

Servis kardanskih vratila koja se koriste u poljoprivredi je osnovna delatnost našeg servisa. Svako od zaposlenih u komercijalnom sektoru je potpuno obučen i osposobljen za rad u našem servisu i u pripravnosti da pomogne u servisu ukoliko obim posla to zahteva. Servis kardanskih vratila najčešće završavamo u roku od pola sata.

 

 

BILTEN:

Poštovani klijenti, ovde se možete prijaviti na našu mejling listu, kako bi ste redovno dobijali obaveštenja o popustima, akcijama i novitetima u našoj ponudi.

KONTAKT:

MIKRON doo,
JNA 47,
21214 SIRIG

E-mail: office@mikrondoo.rs
Tel.   +381 21 849-650,
                       849-651,
Faks               849-538