Folije za umotavanje bala

b_400_300_16777215_00_images_Triowrap_686x2501-686x250.png

Triowrap folija za umotavanje bala švedske fabrike „Trioplast“ je jaka i čvrsta folija sa visokom otpornošću na kidanje i probijanje i može da izdrži teško rukavanje balama. Pored toga Triowrap folija je i fleksibilna i elastična što je čini prilagodljivom prilikom motanja. Ova folija za umotavanje bala je UV stabilna stoga bale možete čuvati na otvorenom prostoru minimum 12 meseci. Lepak u foliji stvara velik efekat trenja između slojeva i onemogućava prodor vode ili kiseonika. Ovo je važno da bi se održao visok nivo energije i hranljivih materija tokom skladištenja.


Triowrap folija je razvijena i testirana za odličnu pouzdanost u procesu umotavanja bala i da bi se dobio visok stepen zaštite dragocene hrane. Kao deo svog razvojnog rada „Trioplast“ ima dugogodišnje partnerstvo sa švedskim univerzitetom za poljoprivrednu nauku što folije iz asortimana ove fabrike čini savršenim izborom kada je u pitanju umotavanje kako okruglih tako i četvrtastih bala.  Triowrap je verovatno folija koja je najviše puta isprobana i testirana širom sveta od strane onih koji se uslužno bave umotavanjem, samih farmera, nezavisnih istraživačkih instituta i univerziteta. Sa Triowrap folijom u Vašoj motalici sigurno imate jaku i pouzdanu kariku u lancu žetve.

 

b_350_300_16777215_00_images_folije_green.jpgFolije prodajemo u 2 dimenzije:

Debljina 25 µ
Širina 0,5 m
Dužina 1800 m

Debljina 25 µ
Širina 0,75 m
Dužina  1500 mNapomena:

Poštovani klijenti, u našem katalogu rezervnih delova za poljoprivredne mašine nalazi se nešto više od 600 proizvoda, što je tek oko 20% naše ponude rezervnih delova. U svakom trenutku nas možete pozvati ili kontaktirati putem mejla i odmah dobiti kompletnu informaciju i savet stručnjaka o svim delovima koji su vam potrebni.