LANCI

IWIS LANCI

iwis_logo.jpgIWIS fabrika prisutna je na svetskom tržištu više od 100 godina.

Osnovana je u Minhenu u Nemačkoj, a težnja ka inovacijama i naporan rad doveli su do toga da sa razvojem auto industrije i IWIS postane brend priznat širom sveta.

Prva značajni rezultati i priznanja neprikosnovenog kvaliteta vezana su baš za auto industriju i činjenicu da IWIS lance u svoje automobile, između ostalog, ugrađuju i BMW, ŠKODA i OPEL, a kasnije i mnogi drugi.

IWIS lanci nalaze se u milionima dizel i benzinskih motora širom sveta u više od 100 različitih tipova motora.

Superiornost svojih proizvoda održavaju stalnim inovacijama, praćenjem i postavljanjem trendova. Posvećeni su razvoju novih proizvoda, korišćenju novih materijala i stalnom unapređivanju proizvodnih tehnologija. Sve to praćeno je kvalitetnim sistemi upravljanja, saradnjom sa partnerima širom sveta i odličnim sistemom distribucije.

Preuzimanje renomirane fabrike lanaca FLEXON i razvoj distributivne mreže omogućili su IWIS kompaniji da postane svetski brend prisutan na svim kontinentima.

 

b_350_300_16777215_00_images_proizvodi_lanci_iwis_ilustracija.jpgKvalitet IWIS lanaca ogleda se u vrhunskim rezultatima koji IWIS proizvodi pružaju u najtežim uslovima rada. Prašina, sunce, kiša, blato, vibracije i ekstremna opterećenja u poljoprivredi, najveći su test na kome IWIS lanci dugi niz godina daju fantastične rezultate.

Inovacije, nove tehnologije, vrhunski materijali i stalna testiranja garant su kvaliteta koji IWIS pruža poljoprivrednim mašinama.

Kompanija IWIS u svojim laboratorijama vrednim više miliona evra, svakodnevno radi detaljna testiranja za svaki novi lanac pre odlaska u masovnu proizvodnju, kao i kontrolu kvaliteta proizvoda pre odlaska u prodaju.

 

b_350_300_16777215_00_images_proizvodi_lanci_5391612_ml_lanci.jpgVažno je napomenuti da IWIS u praksi koristi sitem pred-istezanja lanca i da svaki lanac mora da bude predistegnut silom jačine od 30 do 70 % sile kidanja lanca. Ovim se postiže duži vek trajanja lanca.

Takođe, treba napomenuti da se na IWIS lancima inicijalno podmazivanje obavlja specijalnim eliDUR uljima. Podmazivanje se vrši u specijalnim komorama pod visokim pritiscima. Time se povećava otpornost na hanbanje i koroziju, dolazi do redukcije buke i smanjenja vibracija.

Sve ove dovodi do poboljšanih mehaničkih i hemijskih osobina lanaca, čime se smanjuje zamor materijala tokom duge i zahtevne eksploatacije.

Krajnji rezultat kompanije IWIS se vidi u činjenici da vrhunski proizvođači poljoprivredne mehanizacije u svoje mašine ugrađuju lance IWIS kao prvu ugradnju.

Svoje poverenje kompaniji IWIS danas poklanjaju najbolji svetski proizvođači poljoprivrednih mašina, kao što su: CLAAS, JOHN DEERE, CAPELLO, GERINGHOFF kao i cela CNH korporacija (CASE, NEW HOLAND, STAYR).

KONTAKT:

MIKRON doo,
JNA 47,
21214 SIRIG

E-mail: office@mikrondoo.rs
Tel.   +381 21 849-650,
                       849-651,
Faks               849-538