WALTERSCHEID

WALTERSCHEID KARDANI

 

Ime GKN Walterscheid predstavlja razvoj i inovacije sistema pogonske grupe poljoprivrednih mašina.

Razvoj i proizvodnja visokokvalitetnih kardana za poljoprivredne mašine je deo osnovne nadležnosti delatnosti GKN Walterscheid. Tokom 50 godina postojanja, Walterscheid je u samom svetskom vrhu proizvođača kardana i neprestano je posvećen daljem razvoju. Walterscheid kardani se sastoje od komponenti najvišeg kvaliteta izrade, koji daju savršene performanse i u najtežim uslovima rada. Naši proizvodi pokrivaju najširi spektar od primene na malim, ekonomičnim rešenjima za rad u standardnim uslovima, pa do najzahtevnijih uslova kontinuiranog rada visokih performansi prenosa najvećih mogućih snaga.

 

Nudimo različite serije koje su pogodne za različite profile aplikacija.

 

MODELI KARDANA

Walterscheid_1.jpgDizajni serija P serija PVE serije PWZ

Preporučujemo primenu različitih rešenja u skladu sa različitim potrebama primene:

Standardni model (serija P, serija W i serije W..E)
Širokougaoni model na jednoj strani (serija PWE i WWE)
Širokougaoni dizajn na obe strane (serija PWE i WWE)

 

Univerzalni modeli kardana

Obzirom da se normalni kardan ne može saviti više od minimalnog ugla, trebalo bi ga koristiti u uslovima rada ispruženog zgloba.

Ako imate potrebu za skretanjem pod širim uglom, najbolje rešenje je korišćenje širokougaonog sinhronizovanog kardana.

 

Dizajn P serija PWE serije PWZ

Walterscheid_3.jpg Walterscheid_4.jpgWalterscheid_2.jpg

Ovi modeli su dostupni u varijantama sa jednim ili dve širokougaona zgloba. Model kardana sa širokougaonim zglobom na jednoj strani  (PWE ili WWE) je pravo rešenje za rad tokom koga je položaj jednog zgloba ispružen, a drugi zglob zahteva fleksibilnost.

Kada je reč o radu sa širokim i neusklađenim uglovima oba zgloba kardana, gde uglovi u većoj meri odstupaju jedan od drugog najsigurnije je koristiti širokougaoni sinhronizovani kardan na dve strane (PWZ or WWZ).

 

 

Serija W

Walterscheid_5.jpgSerija W (standardni)

Kardan visokog kvaliteta za upotrebu u poljoprivredi

W serija je savršena za sve primene u poljoprivredi.

W serija je savršeno prilagođen za jednostavne kao i teške uslovime rada. Ovu seriju modela izdvaja robusni dizajn i pouzdanost u svakodnevnom radu. Svi delovi ugrađeni u ove modele se lako mogu zameniti kako bi se poboljšale performanse rada kardana ili u slučaju potrebe zamene delova.

 

 

Kardani serije P

Walterscheid_6.jpgKardan serije P (Power Drive)

Moćna alternativa u stanju da zadovolji najviše zahteve!

P serija obuhvata najmoćnije kardane koje proizvodi Walterscheid čini. Oni su dizajnirani za kontinuiranu upotrebu u teškim uslovima i zadovoljavaju potrebe rada velikih farmi i izvođača radova. Dobro osmišljene karakteristike čine ove kardane high-end rešenjem kada su u pitanju rukovanje, ekonomičnost i bezbednost.

Naš Walterscheid ServicePlus sistem nam je omogućio da smanjimo troškove održavanja produženjem trajanja intervala između servisa Power Drive univerzalnih kardana i do 250 sati u zavisnosti od klase.

 

 

Serija W..E

Serija W ... E (Ecoline)

Walterscheid_7.jpgSerija W..E ima najpovoljnije modele opremljene Walterscheid tehnologijom.

Serija W..E je napravljena da ispuni jednostavne zahteve. Sastavljeni su od komponenti koje odgovaraju ovim uslovima rada, a mnogi od ugrađenih komponenti ove serije se mogu zameniti bez problema.

 

 

KATALOZI

Ecoline

W Serija:

Power Drive:

Rezervni delovi kardana:

- Zglobovi:

Krstaci (PDF 1 MB)

Vile (PDF 3 MB)

- Profili (PDF 340 KB)

 

Spojnice:

 

Zaštitne plastike (PDF 25 MB)

 

Indentifikacija kardana
(PDF 7.8 MB)

 

PREUZMITE CEO KATALOG WALTERSCHEID (PDF dokument 29MB)

Napomena:

Poštovani klijenti, u našem katalogu rezervnih delova za poljoprivredne mašine nalazi se nešto više od 600 proizvoda, što je tek oko 20% naše ponude rezervnih delova. U svakom trenutku nas možete pozvati ili kontaktirati putem mejla i odmah dobiti kompletnu informaciju i savet stručnjaka o svim delovima koji su vam potrebni.