Separ

Kroz realizaciju godišnjeg plana za proširenje asortimana firma "MIKRON" je u 2012. godini u svoj prodajni program uvrstila i filtere za prečišćavanje goriva nemačke fabrike "Separ", i od tada beležimo značajan rast u prodaji ovog proizvoda jer su naši kupci prepoznali veliku prednost korišćenja ovakvog tipa filtera.

S' obzirom da dizel motori danas zahtevaju visok kvalitet goriva, a to nije uvek moguće obezbediti jer gorivo uglavnom sadrži u sebi vodu i razne čestice, Separ filter je vrlo koristan za ispunjenje ovog zahteva. Voda i prašina mogu dovesti do visokog habanja  pumpi i dizni, smanjenja pouzdanosti mašine i skupih popravki. Separ 2000 nudi jedinstveno efikasan sistem za odvajanje vode i čestica iz goriva. Dizajniran je da performanse dizel motora nove generacije podigne na očekivani nivo uspešnosti.

Sastoji se iz livenog kućišta u kojem se nalazi uložak za odvajanje grubih nečistoća, i staklene kugle u kojoj se pomoću centrifugalne sile odvaja voda od dizel goriva.

Princip rada Separ filtera objašnjen je u 5 tačaka kao na priloženoj slici.

 

Napomena:

Poštovani klijenti, u našem katalogu rezervnih delova za poljoprivredne mašine nalazi se nešto više od 600 proizvoda, što je tek oko 20% naše ponude rezervnih delova. U svakom trenutku nas možete pozvati ili kontaktirati putem mejla i odmah dobiti kompletnu informaciju i savet stručnjaka o svim delovima koji su vam potrebni.