Donaldson


Izlazeći u susret sve većem broju zahteva naših stalnih dugogodišnjih kupaca za nabavkom kvalitetnih filtera za svoje mašine proširili smo našu ponudu i od 2011. godine zvanično postali ovlašćeni distributer filtera američke kompanije “Donaldson” na teritoriji Republike Srbije.

Donaldson je jedan od najvećih i najuspešnijih proizvođača filtera u svetu. Kompanija posluje još od 1915. godine, i svojim inovativnim tehnologijama već 100 godina uspešno rešava sve izazove na polju  filtracije, kao što su poboljšanje performansi mašina i zaštita životne sredine. Ime “Donaldson” u celom svetu je sinonim za vrhunski kvalitet filtera, što potvrđuje i prva ugradnja njihovih proizvoda na velikom broju mašina većine vodećih svetskih brendova.

Na osnovu našeg dugogodišnjeg poslovanja, iskustva i potreba tržišta formirali smo lager sa preko 1200 različitih pozicija filtera, kako bismo u svakom trenutku mogli da odgovorimo na zahteve naših kupaca. Naš asortiman trenutno pokriva oko 95% potreba korisnika u sektoru poljoprivrede bez obzira na proizvođača ili model mašine, što nas svakako čini pouzdanim partnerom na programu filtera.

 

Napomena:

Poštovani klijenti, u našem katalogu rezervnih delova za poljoprivredne mašine nalazi se nešto više od 600 proizvoda, što je tek oko 20% naše ponude rezervnih delova. U svakom trenutku nas možete pozvati ili kontaktirati putem mejla i odmah dobiti kompletnu informaciju i savet stručnjaka o svim delovima koji su vam potrebni.